See supi retsept on päritud nipiraamatust.
Parim kukeseenesupp
10 kartulit
5-6 dl vett
1 sibulat
400g kukeseeni
80 g võid
300g veisehakkliha
4dl kohvikoort
soola
pipart
Lõika kartulit kuubikuteks ja keeda kuni kartulid on pehmed, et hakkavad pudruks minema. Samal ajal prae poole või kogusega läbi peenestatud sibul ja hakkliha. Kui kartulid on ülipehmed, lisa juurde hakkliha-sibulasegu. Prae ülejäänud võiga seened ära. Kalla kukeseened vaikselt supi hulka ja lase vaiksel tulel paar minutit keeda. Lisa supile kohvikoor ja lase korraks keema, kuid ära keeda ja keera tuli alt ära. KOMPONENTIDE LISAMISE JÄRJEKORD ON SUPILE VÄGA OLULINE, sest ainult siis saad ülimaitsma supi. Serveerides võid kõrvale pakuda röstsaia juustuga.
Selline retsept ja tulemus on väga hea...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar