teisipäev, 25. september 2012

Retsept saadud Gealt

Tomati-paprika õunatsatni

2kg tomateid
3punast paprika
500g õunu
2 sibulat
3,5-4,5 dl valgeveini äädikat
350g fariinisuhkurt
2tl soola
3spl sinepiseemneid
2spl riivitud ingverit

Koori ja tükelda tomatid. Tomatid koorida enne. Lõika väiksemak tomat. Koori ja tükelda õun, paprika. Kalla paksupõhjalesse potti ja sega juurde fariinisuhkur. Lase siesta ja kui suhkur on lahustunud, siis pane pott tulele. Keeda vaiksel tulel 1 tund. Keedus peaks paksenema, aga samas ei tohi kuivaks minna. Umbes 30 min enne lõppu lisa sinepiseemned, veiniäädikas, sool ja ingver. .. nvalmis tsatni tõsta kuumalt purki ja sulge õhukindlalt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar