neljapäev, 20. september 2012


Väga hea Sibula pirukas. Idee saadud siit blogist :
Ise tehtud.Hästi tehtud

Puhasta ja koori umbes pool kilo sibulaid ning hauta õlis või võis need pehmeks. Kuskil 15 min kulub selleks. Maitsesta soolaga ning jahuta sibulasegu.

Põhja jaoks läheb vaja:
1-1,5 klaasi jahu
70 gr võid,
3 spl hapukoort,
soola.
Haki külm või jahu ja soola sekka, lisa hapukoor ning suru tainas palliks. Pane vähemalt 30 minutiks külmkappi.


Võta taigen külmast ning pane küpsetuspaberiga vooderdatud, lahtikäiva vormi põhjale ja külgedele.
Löö lahti 2 suuremat muna.
Sega 3 spl hapukoorega ja hautatud sibulaga.
Maitsesta soola ja pipraga.
Kalla segu tainale.
Riivi 100 grammi juustu ja laota juust sibula peale.
Küpseta ca 200 kraadi juures, kuni pirukas on pealt kaunilt kuldpruun.

Ja tõesti maitseb väga hästi:)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar