reede, 1. juuni 2012

Pisikese poisi pisike kook:)

Mu pisike sai 4 aastaseks. Ja nagu iga aasta kombeks, teeb emme talle ilusa koogi. See aasta korjasin erinevatest kohtadest erinevaid ideid kokku ja siis meisterdasin koogi. Ise jäin väga rahule. Materjali sain suuresti ühest koogipoest Rakvere Vaala keskusest. Seal oli nii palju vägevaid asju, millega kooki teha, kaunistada, meisterdada. Selline siis kook välja tuli.

Kasutasin biskviidipõhjasi. Immutasin neid natuke metsmaasika toormoosiga (tegin natuke vedelamaks moosi. vahele panin maasika kohupiimapasta, millele segasin natuke ka vahukoort. kui panin viimase biskviidipeale, siis selle määrisin ka vahukoorega natuke kokku, et suhkrumass paremini ja siledam jääks.
Peale panin siis suhkrumassi, mille ma rullisin siledaks. Väikese osa võtsin ära, et meisterdada mutt. Kuna Sebastianil on hetkel väga lemmik Muti multikas. Muti sain mustaks söetabletiga. Idee sain http://harilikpliiats.wordpress.com/2012/05/11/vaikese-muti-sidrunitort/.
Nime kirjutamiseks kasutasin rohelist geeli, sellega oli nii hea kirjutada. Sokolaad oli kondiitrišokolaad. Seda oli nii mõnus kasutada. Panin leiva koti sisse, sulatasin mikrouunis pehmeks, tegin ime pisikese augu kotile ja muutkui joonistasin. Sellega tegin ka liblika. Liblika idee leidsin ühe pisikesele preilile tehtud tordilt. Algidee (http://qsti.blogspot.com/2008/04/shokolaadiliblikad.html )

Väga mõnus kook tuli:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar