pühapäev, 29. aprill 2012

Kana pasta

Kirjutan retsepti üles, et siis teine kord teha. tõesti oli hästi hea.


300g kana kintsuliha või kanafileed
200g (1 karp) murulauguga toorjuustu
2 dl piima
2 küüslauguküünt
soola-pipart
praadimiseks oliivõli
250g keetmata pennet
1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees.
2. Tükelda küüslauk, vala pannile oliivõli ning prae pisut, lisa tükeldatud kana. Prae kuni kana on krõbe. Lisa pannile murulauguga toorjuust ja piim. Sega ühtlaseks ning lase keema tõusta. Tõsta pann tulelt, maitsesta kastet soola ja pipraga ( vb natuke tsillit ka)
3. Vala keenud pasta kastmele, sega läbi ning serveeri koheselt.

a

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar